Asfaltiranje

Asfaltiranje površina

Ugradnja asfalta (putevi, parkinzi, platoi, garaže i drugo)

Kvalitetno i uspešno izvodimo sve asfaltne radove. Ponosimo se sa preko 200.000 ugrađenih kvadratih metara asfalta za zadovoljne privatne investitore. Posvećeno pristupamo svakom delu projekta i smatramo da je to jedini način da se ostvari kvalitetna kompletna usluga.

Zašto asfalt?

Asflat je otporan, dugotrajan i ne zahteva održavanje. Asfalt se izuzetno brzo ugrađuje. Ugradnja se vrši neprekidnim protokom materijala kroz asfaltni finišer. Specijalnim valjcima se površina pritiska i poravnava. Najčešće se asfaltiranje vrši u nekoliko slojeva radi stabilnosti.

Proces ugradnje asfalta zahteva izuzetno stručan kadar sa iskustvom i kvalitetnom opremom i mašinama. GRADCOOP d.o.o. je posebno posvećen asfaltiranju i zato naš tim čine vrhunski pojedinci.

Asfalt mora biti ugrađen precizno i u dobrom tajmingu zbog zahtevane minimalne temperature pri ugradnji. Zato GRADCOOP d.o.o. poseduje veliki broj kamiona kako bi sav asfalt bio pravovremeno dostavljen i ugrađen.

Pored asfaltiranja puteva, GRADCOOP d.o.o. obavlja i uslužno asfaltiranje parkinga, platoa, garaža, itd. Najbolji pokazatelj kvaliteta jeste dobro odrađen posao. Zato u sekciji Projekti pod filterom #Asfaltiranje#, možete pogledati naše istaknute asfaltne radove.

Koje su najveće prednosti asfaltiranja?

  • Površina obložena asfaltom može da traje veoma dugo, preko 20 godina
  • Ugradnja traje jedan dan
  • Postiže se savršena ravnost površina sa odgovarajućim padovima zbog drenaže
  • Otpornost na zimske uslove

Priprema radova

Pored same ugradnje asfalta GRADCOOP d.o.o. pruža uslugu pripremanja podloge kako bi kvalitet asfalta bio najbolji, a cena što pristupačnija. Više o takvim radovima možete pogledati u sekcijama Izgradnja i rekonstrukcija saobraćajnica i Rušenje objekata i iskopi za objekte.

Naročito vodimo računa da cene asfaltiranja budu potpuno prilagođene kvalitetu izvedenih radova. Veoma je teško u napred predvideti cenu asfaltiranja jer ona zavisi od mnogih faktora, kao što su podloga, površina, tržišna cena bitumena, vrsta opterećenja, itd. Cena se izražava po ugrađenom metru kvadratnom i zavisi od broja slojeva i debljine svakog od njih. Za cenu asfaltiranja na konkretnom projektu, molimo vas da nas kontaktirate putem telefona ili emaila.

Budite slobodni da nas za sve informacije kontaktirate kroz sekciju kontakt, a mi ćemo odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

 
Gradcoop doo