Izgradnja i Rekonstrukcija Saobraćajnica

Izgradnja i rekonstrukcija saobraćajnica – pripremni i završni radovi

Najvažniji deo kada je u pitanju izgradnja saobraćajnica jeste priprema podloge, odnosno površine na kojoj će se vršiti izgradnja.

Nakon dobro pripremljene podloge, potrebno je pravovremeno ugraditi kvalitetne slojeve asfalta kako bi se postigla dugovečnost saobraćajnice. Ukoliko je došlo do greške u pripremi ili izgradnji saobraćajnice, neophodno je popraviti nedostatke i to je deo koji se odnosi na rekonstrukciju.

Veliki broj projekata koje je GRADCOOP izvodio se tiču pripreme podloge. To je jedna od oblasti u kojima smo veoma iskusni i efektivni.

gradcoop pripremni radovi za izgradnju saobracajnice

Svaka podloga je izazov za sebe, ali kroz mnoštvo radova stekli smo potrebno iskustvo da radimo na ogromnim platoima, kao i malim i nepristupačnim površinama, za šta je neophodna specifična mehanizacija, koju mi posedujemo.

Drugi deo predstavlja asfaltiranje same saobraćajnice, i o tom delu možete više pročitati u sekciji ‘Asfaltiranje‘.

Ukoliko Vas zanima kako to izgleda na terenu, pogledajte naš Gradcoop – Youtube kanal, gde možete naći razne klipove izvođenja radova.

Naročito vodimo računa da sve ono što napravimo i održavamo. Rekonstrukcija saobraćajnica je neminovna, a mi smo uvek spremni da popravimo slojeve koji su vremenom pohabani. Ukoliko je potrebna izrada bankine pored puta ili iskop kanala, njih je potrebno naknadno održavati. Obzirom da GRADCOOP nudi potpune usluge, više o održavanju putnog pojasa možete pogledati u sekciji ‘Održavanje putnog pojasa’.

Budite slobodni da nas za sve informacije kontaktirate kroz sekciju ‘Kontakt‘, a mi ćemo odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

 
Gradcoop doo