Izgradnja Vodovoda i Kanalizacije

Izgradnja vodovoda i kanalizacije – pripremni i završni radovi

Savremena građevinska kompanija mora znati da odgovori svakom izazovu tokom projekta. Jedan od njih je izgradnja vodovoda i kanalizacije, jer ukliko radovi ne budu izvršeni dobro, veoma brzo će doći do propadanja urađenog.

Veoma smo ponosni na projekat prilikom koga smo izgradili most u naselju Barič. To je prvi veći projekat takve vrste, a velika nam je čast što su poslodavci bili veoma zadovoljni.

GRADCOOP uspešno izvršava radove u oblasti izgradnje vodovoda i kanalizacije, kao i prateće betonske radove. Jedan primer možete videti na uspešnom uređenju korita na sledećim slikama:

GRADCOOP je uspešno izgradio i sanirao nekoliko vodovoda i kanalizacija u gradskim uslovima. To su projekti manjeg obima, ali izuzetno kompleksni zbog mnogih restrikcija i malog manevarskog prostora. GRADCOOP je uspešno realizovao projekat svaki put, i u datom roku završio radove.

Više o održavanju vodotokova, i tome kako GRADCOOP održava vodotokove, možete pogledati u sekciji ‘Održavanje vodotokova’.

Budite slobodni da nas za sve informacije kontaktirate kroz sekciju ‘Kontakt‘, a mi ćemo odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

Gradcoop doo