O Nama

O Nama – Gradcoop d.o.o.

Građevinska kompanija Gradcoop d.o.o. svoju delatnost bazira na izvođenju radova na izgradnji, adaptaciji i rekonstrukciji objekata niskogradnje, visokogradnje i hidrogradnje, sistema vodosnabdevanja i kanalizacije, sistema za navodnjavanje, gasnih i termotehničkih mreža, sistema i objekata i drugih radova. Sa ponosom stojimo iza više od 50 godina iskustva u oblasti građevinarstva. Naša kompanija je osnovana s jasnim ciljem da pruži kvalitetne, inovativne i održive građevinske usluge. Kroz decenije rada, postali smo priznat član u industriji, ostvarujući preko 500 uspešno završenih projekata.

Naša sekcija Usluge pruža detaljan uvid u širok spektar usluga za koje stojimo na raspolaganju, uključujući: asfaltiranje, rušenje objekata i iskopi za objekte, izgradnja i rekonstrukcija saobraćajnica, izgradnja vodovoda i kanalizacije, sanacija klizišta i uređenje deponija, itd. 

Uvereni smo da je uspeh rezultat timskog rada, te smo ponosni na saradnju sa našim klijentima i partnerima. Sa ponosom ističemo naš predan odnos prema klijentima, koje smatramo temeljem našeg poslovanja. Nastojimo da duboko razumemo njihove potrebe, ciljeve i vizije za svaki projekat. Otvorena i transparentna komunikacija sa našim klijentima omogućava nam da kreiramo personalizovana rešenja koja su usmerena ka postizanju njihovih specifičnih ciljeva.

Naša stručnost

U svom poslovanju, Gradcoop d.o.o. u svom poslovanju primenjuje sve zakonske propise u vezi sa bezbednošću i zdravljem na radu i u potpunosti ispunjava sve zahteve standarda ISO 9001, ISO 14001 i ISO 45001. Više o licencama i sertifikatima koje Gradcoop d.o.o. poseduje možete pronaći na našoj stranici Licence i sertifikati.

Posedujemo široku paletu građevinske mehanizacije koja čini srž naše sposobnosti da se suočimo sa raznovrsnim izazovima u građevinskim projektima. Naše visokokvalitetne građevinske mašine su pažljivo odabrane kako bismo omogućili optimalno izvođenje svakog aspekta projekta. Bez obzira na obim i složenost projekta, možemo ponuditi rešenja koja se tačno prilagođavaju specifičnim zahtevima.

Galerija fotografija

Gradcoop projekti

S ljubavlju prema građevinarstvu i vizijom stvaranja boljeg okruženja, pozivamo vas da istražite našu stranicu Projekti, gde ćete dobiti uvid u širinu i pedantnost našeg rada. Zahvaljujemo vam na interesovanju za Gradcoop d.o.o. i radujemo se što ćemo vas upoznati sa našim timom, vrednostima i strašću koju unosimo u svaki projekat koji preduzmemo. Budite slobodni da nas za sve informacije kontaktirate kroz sekciju Kontakt, a mi ćemo odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

Vaš Gradcoop tim