O Nama

TOKOM SVOG VREMENA OSTALI SMO DOSLEDNI ISTIM PRINCIPIMA POSLOVANJA!

O Nama – Gradcoop d.o.o. 

Građevinska kompanija Gradcoop d.o.o. svoju delatnost bazira na izvođenju radova na izgradnji, adaptaciji i rekonstrukciji objekata niskogradnje, visokogradnje i hidrogradnje, sistema vodosnabdevanja i kanalizacije, sistema za navodnjavanje, gasnih i termotehničkih mreža, sistema i objekata i drugih instalerskih radova.

Znamo da smo na dobrom razvojnom putu i samo kvalitetom ćemo se boriti da na njemu i ostanemo. Naša ljubav prema detaljnim pripremama, kao i otvaranju i očuvanju projektnog menadžmenta i komunikacije, čini nas bržim i boljim od konkurencije.

U svom poslovanju, Gradcoop d.o.o. primenjuje sve zakonske propise u vezi sa bezbednošću i zdravljem na radu i u potpunosti ispunjava sve zahteve standarda ISO 9001, ISO 14001 i ISO 18001.

Organizacija i Poslovanje

U sastavu Gradcoop-a postoji nekoliko veoma uspešnih ogranaka koji funkcionišu kao celina.

  • Prvi deo preduzeća čini jako moćna operativa za izgradnju, rekonstrukciju i rehabilitaciju kolovoznih saobraćajnica i drugih poslova niskogradnje sa potpuno obnovljenom i relativno novijom mehanizacijom.
  • Drugi deo preduzeća zadužen je za poslove redovnog održavanja regionalnih i magistralnih puteva i pokriva dosta razgranatu mrežu u krugu od 100km oko Beograda, pilot projekat Mačvansko-Kolubarskog okruga i priličan deo pančevačke, vršačke i zrenjaninske putne mreže u Vojvodini.
  • Treći deo preduzeća je zadužen za hidrogradnju tj. radove na uređenju vodotokova koji se sve više razvijaju i čija je uloga u odbarani od poplava nemerljiva.

Galerija fotografija

Budite slobodni da nas za sve informacije kontaktirate kroz sekciju ‘Kontakt‘, a mi ćemo odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

 

Gradcoop doo