Održavanje putnog pojasa

Održavanje putnog pojasa – čišćenje kanala i košenje trave

Da bi saobraćaj mogao da se odvija bezbedno, neophodno je održavati puteve i njihovu neposrednu okolinu. U redovna održavanja putnog pojasa spadaju održavanje drenaža, bankina, rastinja pored puta, itd.

GRADCOOP već godinama održava veliki broj nacionalnih i regionalnih putnih pojaseva. Više o projektima koje smo radili koji se odnose na održavanje putnog pojasa, možete pogledati u sekciji projekti pod filterima #kanali#, #održavanje putnog pojasa# ili #košenje#.

Radovi na održavanju putnog pojasa

Kako je košenje određenih delova putnog pojasa nepristupačno većim mašinama, neophodno ih je održavati direktno pomoću kosačica.

GRADCOOP se bavi raznim poslovima izgradnje, poput ‘Asfaltiranja‘, ali ništa manji značaj nije na održavanju postojećih puteva. Više o vandrednim, odnosno preventivnim merama koje preduzimamo možete pogledati u sekciji ‘Izgradnja i rekonstrukcija saobraćajnica‘. Radovi koji se tiču krčenja šiblja i rastinja se nalaze u sekciji ‘Krčenje šiblja i rastinja‘.

Budite slobodni da nas za sve informacije kontaktirate kroz sekciju ‘Kontakt‘, a mi ćemo odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

 
Gradcoop doo