Rušenje Objekata i Iskopi za Objekte

Rušenje objekata i iskopi za objekte

Otklanjanje starih i priprema za izgradnju novih objekata

Prilikom rušenja objekata ili iskopa za nove, od najveće važnosti su preciznost i brzina pri izvođenju radova. Nakon rušenja, detaljno uklanjamo sav neupotrebljiv materijal (šut) i ostavljamo očišđenu površinu za dalje radove.

GRADCOOP d.o.o. poseduje svu potrebnu mehanizaciju za brzo i efikasno izvođenje navedenih radova. Mnoštvo kamiona, bagera, buldožera, grejdera i stručnih rukovaoca mašinama je ono što nam omogućava da posao radimo kvalitetno i efikasno. Više o mehanizaciji možete pogledati u sekciji ‘Mehanizacija‘.

Pored rušenja objekata i iskopa, GRADCOOP d.o.o. se bavi i uslužnim ravnanjima terena i drenažom površina. U sekciji ‘Projekti‘, možete pogledati naše istaknute radove koji se tiču iskopa, rušenja, ravnanja, itd.

Najznačajni radovi

Projekat koji se tiče iskopa, a kojim se najviše ponosimo jeste veliki iskop za tržni centar „Stadion“ na Voždovcu.

Iskopi za Objekte - gradcoop iskop tc stadion vozdovac

Kao odgovorna kompanija, GRADCOOP vodi računa da cene izvođenja radova budu potpuno konkurentne tržišnim, a da kvalitet izvedenih radova bude ono što nas izdvaja. Ne postoji univerzalan način za određivanje cene ovakvog posla jer je svaki projekat poseban na svoj način.

Budite slobodni da nas za sve informacije kontaktirate kroz sekciju ‘Kontakt‘, a mi ćemo odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

 
Gradcoop doo