Sanacija Klizišta i Uređenje Deponija

Sanacija klizišta i uređenje deponija – planiranje površina 

Sanacija klizišta je veoma ozbiljan poduhvat koji može sprovesti u delo samo osposobljenja i idobro opremljena kompanija, kao što je GRADCOOP. Pre svega je potrebno obezbediti odgovarajuće slojeve kamena koji će podupirati put i sprečiti da dođe do daljeg proklizavanja. Klizišta su tehnički zahtevna jer je potrebno napraviti nekoliko nivoa visine na kojima se vrše radovi. Takve poduhvate je moguće sprovesti bezbedno i sigurno samo pomoću odgovarajuće mehanizacije i stručnog kadra koju GRADCOOP poseduje.

Više o našoj mehanizaciji pogledajte u sekciji ‘Mehanizacija‘.

Uređenje deponija

Uređenje deponija je posao manjeg rizika, ali neophodno je dobro organizovanje i planiranje. Zahvaljujući svojoj stručnosti, GRADCOOP je uspešno uredio više deponija, uključujući i primer naveden na donjoj slici – deponija u Vladičinom Hanu.

Više o radovima manjeg obima, kao što je iskop za određeni objekat, možete pogledati u sekciji ‘Rušenje objekata i iskopi za objekte‘.

Budite slobodni da nas za sve informacije kontaktirate kroz sekciju ‘Kontakt‘, a mi ćemo odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

 
Gradcoop doo